ПРИГОВОР У УПРАВНОМ ПОСТУПКУ - Milkov, Dragan; Radošević, Ratko (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2019)
У новом Закону о општем управном поступку, међу правним средствима, нормиран је и приговор. За разлику од других правних средстава, приговор не служи побијању управног акта, већ побијању других аката и радњи управе, на чије би доношење, односно вршење, формално посматрано, Закон о општем управном поступку такође требало да се примењује. Аутори се у раду баве правном природом приговора, испитујући, при томе, да ли он уопште и може да се сматра правним средством у управном поступку.