Отфрид Хефе: Правда. Филозофски увод - Jovanov, Ilija D (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2014)
Отфрид Хефе (Otfried Höffe) је данас један од најистакнутијих евроских и светских мислилаца у области практичке филозофије. Предмет његовог интересовања је широк спектар различитих, свакодневних проблема и питања која погађају готово свако друштво и сваког човека понаособ. Ипак, ако изузмемо стручну јавност, у Србији се о овом светском филозофу не зна много. Пажњу је привукао недавним гостовањима у Новом Саду и Београду, а од бројних књига и још бројнијих чланака, на српски језик су преведене само две књиге.