ДЕЈАН ПОПОВИЋ: УНИФИКАЦИЈА ПОРЕСКОГ ПРАВА У ПРВОЈ ЈУГОСЛОВЕНСКОЈ ДРЖАВИ: ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ, БЕОГРАД, 2020, 279 СТРАНА - Bačanin, Vojislav (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2023)
ПРИКАЗ