РЕШАВАЊЕ СТАМБЕНОГ ПИТАЊА КАО ОСНОВ ПОРЕСКИХ ОЛАКШИЦА У СРПСКОМ СИСТЕМУ ПОРЕЗА НА ДОХОДАК ГРАЂАНА - Cvjetković, Cvjetana; Baturan, Luka (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2018)
У раду се анализирају правни и економски аспекти пореских олакшица у српском систему пореза на доходак грађана, односно пореза на капиталне добитке, које као основ имају решавање стамбеног питања. Акценат овог рада је на анализи српског законодавства које је посвећено овој пореској олакшици, проблемима који се јављају приликом његове имплементације, као и на формулисању одговарајућих предлога de lege ferenda.