Neusklađenost Zakonika o krivičnom postupku Srbije iz 2011. godine sa drugim propisima - Brkić, Snežana S. (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2015)
Sažetak: U radu se ukazuje na neusklađenost novog ZKP iz 2011. godine sa drugim propisima u našem pravnom sistemu: sa Ustavom, praksom Evropskog suda za ljudska prava, Krivičnim zakonikom, Zakonom o javnom tužilaštvu, Zakonom o policiji, Zakonom o obligacionim odnosima. S druge strane, navode se zakoni koji još nisu terminološki ili suštinski usklađenisa novim ZKP. Sve to narušava harmoniju naeg pravnog sistema i zahteva promene ZKP.