Ератум: Геополитичка позиција НР Кине - стање и перспективе (вол 59, бр.1, стр. 205-225) - Уредништво (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2025)
У раду „Геополитичка позиција НР Кине – стање и перспективе“, објављеном у Зборнику радова Правног факултета у Новом Саду, бр. 1/2025, стр. 205–225, (https://doi.org/10.5937/zrpfns59-56831), дошло је до техничке грешке у навођењу редоследа аутора. Погрешан редослед је наведен: • на насловној страници на српском (стр. 205) и енглеском језику (стр. 225), • у заглављима на парним странама (стр. 206, 208, 210, 212, 214, 216, 218, 220, 222, 224), • и у садржају свеске (стр. V). Исправан редослед аутора је: Љубомир Стајић, Владан Мирковић, Ненад Радивојевић. Редакција се извињава ауторима и читаоцима због настале грешке.