Посвета Професору – Ратко Марковић (1944-2021) - Jugović, Sreten; Orlović, Slobodan; Simović, Darko (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2022)
Посвета Професору – Ратко Марковић (1944-2021)