АНАТОМИЈА МРЖЊЕ – ХРОНИКА ЗЛА од речи до дела: Јован Ћирић, 2020. Књига о мржњи – Са речи на дела, од говора до злочина мржње - Радојевић, Мијодраг (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2022)
Приказ је настао на основу беседе на промоцији Књиге о мржњи, одржане у Галерији Петра Добровића