PRIMENA APLIKACIJE ZA VIDEO KONFERENCIJU U MADJARSKIM ZATVORIMA - Juhász, Zsuzsanna (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2021)
Abstraktno: U danasnjim danima primena razlicitih aplikacija za video komunakaciju se sve vise primenjuje na polju kaznenog pravosudja. Technologija video konferencije se moze primenjivati u takvim pravnim postupcima koji su inace vezane za transport zatvorenika i koje inace zahtevaju ukljucivanje i angazovanje zatvorskog personala. Ova studija pokusava da iznese kratki prikaz primene video konferencije, odnosno delovanje primene video konferencije na zatvorske uslove.