Glavne karakteristike sistema sankcija u Madjarskoj - Juhász, Zsuzsanna (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2020)
Cilj ove studije je prikaz glavnih karakteristika sistema sankcija u Madjarskoj i prikaz nekih problematičnih pitanaj važećeg sistema sankcija i to u vezi sankcija doživotnog lišavanja slobode i sankcija lišavanja slobode na odredjeno vreme, kao i u vezi punitivne prirode krivičnog prava.