СРПСКИ ТЕРМИНИ ЗА СВОЈИНУ 1804–1918. - Stanković, Uroš (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2020)
Тема рада су српски правни термини за својину од 1804. до 1918. Аутор ће набројати речи који су се у поменутом периоду користиле да означе својину, навести нека места на којима се оне могу пронаћи и покушати да утврди њихову етимологију.