Приказ књиге: проф. др Милан Петровић у сарадњи са М. Прицом Увод у велике правне и управне системе (са европским управним правом) - Jugović, Sreten M (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2017)
Реч је о приказу уџбеника, тако да рад не садржи сажетак.