Moć i prevlast - Tukididova politička misao - Šešelj, Aleksandar V (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2016)
Prikaz knjige Koste Čavoškog o Tukididovoj političkoj misli koju je autor izložio analizirajući Tukididov čuveni ,,Peloponeski rat".