Дарко Симовић, Драгутин Аврамовић, Радомир Зекавица, Људска права, Криминалистичко-полицијска академија, Београд 2013, 455, ISBN 978-86-7020-259-7 - Orlović, Slobodan Petar (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2015)
Приказ књиге