Економска анализа фискалних обавеза и трансакционих трошкова власника регистрованог оружја и проблем нерегистрованог оружја - Baturan, Luka O; Milošević, Goran; Cvjetković Ivetić, Cvjetana (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2019)
sažetak