ПРИКАЗ уџбеника „Уставно право“ (III издање) аутора проф. др Дарка Симовића и проф. др Владана Петрова - Orlović, Slobodan Petar (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2019)
ПРИКАЗ уџбеника „Уставно право“ (III издање) аутора проф. др Дарка Симовића и проф. др Владана Петрова