доц. др Зоран Васиљевић, ПРАВНА ТЕОРИЈА КРЕДИТА, Правни факултет Универзитета у Бањој Луци, Графопапир, 2013. страна - Petrović, Stojana Đ (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2017)
Prikaz knjige-monografije "Pravna teorija kredita", autora doc. dr Zorana Vasiljevića.