О једном предмету рехабилитације из аспекта кривичног права – случај Ђоке Дунђерског, велепоседника и фабриканта новосадског - Samardžić, Stefan (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2016)
Предмет нашег примарног интересовања у овом раду јесте анализа решења о рехабилитацији Окружног суда у Новом Саду, посл. бр. Рех. 51/06, донетог 11. фебруара 2008. године, по захтеву за рехабилитацију пок. Ђоке Дунђерског, индустријалца из Новог Сада, из аспекта кривичног материјалног права.