Размена информација у области непосредног опорезивања у праву Европске уније и пракси Европског суда правде - Cvjetković, Cvjetana (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2015)
Предмет анализе овог рада је један вид узајамне правне помоћи у пореским стварима – размена информација, и то у области непосредног опорезивања, која у условима функционисања јединственог тржишта Европске уније добија све већу важност. У раду су приказане новине које је са собом донела Директива 2011/16/EU, која представља најважнији инструмент правне помоћи у овој области. Посебна пажња у раду је усмерена на праксу Европског суда правде у овом домену.