Tax Reliefs for Residential Property Occupied by the Payers of the Property Tax - Cvjetković Ivetić, Cvjetana; Milosevic, Goran; Baturan, Luka (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Novom Sadu, 2022)
У овом раду аутори се баве пореским олакшицама које су предвиђене за објекте у којима станују обвезници пореза на имовину. Након представљања пореског третмана ове категорије стамбених објеката у упоредном праву, аутори ће критичкој анализи подвргнути пореске кредите код пореза на имовину који су предвиђени за стамбене објекте у српском пореском праву.