Међународна научна конференција „Правна заштита деце“, Правни факултет Универзитета у Нишу, Ниш, 11. и 12. децембар 2025. године - Šović, Maša Smiljana (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Nišu, 2026)
/