ЕМОЦИОНАЛИЗАЦИЈА КРИВИЧНОГ ПРАВА У ПОСТУПКУ ДОНОШЕЊА И ИЗМЕНЕ КРИВИЧНОГ ЗАКОНОДАВСТВА - Marković, Ivana; Zdravković, Miloš (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Nišu, 2021)
U radu, trenutno blokira unos.
Keywords: емоционализација; Образложење Закона о изменама и допунама Кривичног законика; државна власт; доживотни затвор; Србија; Сједињене Америчке Државе; хитни законодавни поступак