Проф. др Костадин Пушара, академик, проф. др Јасмин Јагањац, проф. др Жељко Ковачевић, „Лобирање у савременим условима”, Удружење интересног лобирања и промоције лобистичке професије Босне и Херцеговине, Сарајево, 2017. - Jelenković, Predrag (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Nišu, 2020)
Na osnovu prethodnih brojeva Zbornika Pravnog fakulteta Univerziteta u Nišu, za Prikaz knjige nije predviđen sažetak