ЕМОЦИОНАЛИЗАЦИЈА КРИВИЧНОГ ПРАВА У ПОСТУПКУ ДОНОШЕЊА И ИЗМЕНЕ КРИВИЧНОГ ЗАКОНОДАВСТВА - Marković, Ivana; Zdravković, Miloš (Zbornik radova Pravnog fakulteta u Nišu, 2021)
U radu, trenutno blokira unos.