International Scientific Conference "Systematic Agency in Extraordinary Situations: Experiences and Challenges", Faculty of Law, University of Niš, Niš, 20th and 21st of April 2022 - Arsenijević, Bojana (COLLECTION OF PAPERS, FACULTY OF LAW NIŠ, 2022)
Програм обележавања 62. годишњице постојања и рада Правног факултета Универзитета у Нишу традиционално је започет одржавањем међународне научне конференције. Тема овогодишњег скупа, организованог 20. и 21. априла 2022. године, била је „Деловање институција система у ванредним ситуацијама: искуства и изазови“. Препознавајући опасности разноврсних ванредних ситуација, правни стручњаци уложили су озбиљне напоре ради систематизације и анализе најзначајнијих и актуелних изазова савременог друштва, уз нарочити осврт на оцену успешности досадашњих начина њиховог решавања.