Поводом двестоте године од објављивања Вуковог Рјечника (ур. Голуб Јашовић, Вуковим трагом на Косову и Метохији. Косовска Митровица: Филозофски факултет – Градска библиотека „Вук Караџић“, 2019, стр. 212) - Stefanović, Dušan R. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2019)
Чланак не садржи апстракт.