Проф. др Владан Виријевић: Југословенско-турски економски односи 1918–1941. (Косовска Митровица: Филозофски факултет, 2018) - Deletić, Zdravko M. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2019)
Чланак не садржи сажетак.