Исправка рада: Допринос теорије схема и социо-конструктивистичког приступа у настави: усвајање функционализма код студената на преводилачким предметима - Eraković, Borislava R.; Topalov, Jagoda P. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2018)
Ауторке рада желе да објаве исправку омашке у наслову резимеа на енглеском језику (стр. 284). Исправан наслов гласи: Contribution of Schema Theory and Social-Constructivist Approach to Teaching: the Acquisition of Functionalism Among Students in Translation Courses.