Кумановски споразум - Dimić, Ljubodrag D. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2016)
Приказ књиге "Кумановски споразум",  проф. др Обрада Стевановића,Криминалистичко-полицијска академија, Београд, 2015