55 година Филозофског факултета - Milačić, Srećko P. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2016)
Говор г. ректора, проф. др Срећка Милачића, поводом прославе 55 година постојања Филозофског факултета Универзитета у Приштини, 15. октобра 2015.