Криза националног идентитета и њено превазилажење - Radojčić, Saša M. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2015)
Приказ књиге: Саша Марковић, Национално без одијума; Педагошки факултет: Сомбор, 2015