Монографија Бранка Бешлина о Евгенију Савојском: Историјска панорама једног доба - Elezović, Dalibor M. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2015)
Бешлин, Б. (2014). Евгеније Савојски и његово доба. Нови Сад: Матица српска.