Теорија и примена пројектне наставе страних језика у високом образовању: (Снежана Зечевић, „Пројектна настава страних језика на терцијарном степену образовања“, Косовска Митровица: Филозофски факултет, 2023, 243 стр.) - Vasić, Anđela D. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2026)
review