Философија обестемељености као могућност заснивања религијске философије - Knežević, Mikonja V. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2014)
Приказ књиге: Богдан Лубардић, Философија вере Лава Шестова. Апофатичка деконструкција разума и услови могућности религијске философије, Београд: Институт за теолошка истраживања, Православни богословски факултет, Универзитет у Београду, 2010, 542 стр. ISBN 978-86-7405-081-1, COBISS.SR-ID 180882956