О књизи „Слободна воља: увод у савремене теорије“ Неџиба Прашевића: (Nedžib Prašević, Slobodna volja: uvod u savremene teorije, Beograd: Srpsko filozofsko društvo, 2019, 196 стр.) - Nedeljković, Mitar Z. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2023)
Приказ књиге „СЛОБОДНА ВОЉА: Увод у савремене теорије“ Неџиба Прашевића.
Keywords: Слободна воља; детерминизам; морална одговорност