Из ономастике села Велика Крушевица код Рековца - Jašović, Golub (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2021)
У раду је обрађена ономастичка грађа забележена у левачком селу Велика Крушевица, које административно припада општини Левач. Пописани су топоними, лични и породични надимци, лична имена и презимена свих становника који су у време нашег боравка на терену стално или повремено (за време летњих сезонских пољопривредних радова) живели у селу. Урађена је и кратка лексичко-семантичка анализа и класификација регистрованих онима. Саставни део рада чини и речник уазбучено приређених онима.
Keywords: Велика Крушевица; Левач; топонимија; антропонимија; лексичко-семантичка анализа