О Говору Новог Сада - Жарко Бошњаковић: Говор Новог Сада, свеска 1: Фонетске особине, Нови Сад: Филозофски факултет у Новом Саду, Одсек за српски језик и лингвистику, 2009, 348 стр. - Mihajlović, Milica M. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2019)
Чланак не садржи сажетак.