О Ономастици слива реке Косанице: Голуб Јашовић, Ономастика слива реке Косанице, Косовска Митровица, Куршумлија: Филозофски факултет, Народна библиотека Куршумлија, 2018, 410 стр. - Stefanović, Dušan R. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2018)
Чланак не садржи апстракт.