Јасмина Ковачевић и Радомир Арсић: Методика рада са децом са сметњама и тешкоћама у развоју у инклузији, Учитељски факултет у Призрену - Лепосавић, 2017 - Miladinović, Sanja T. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2018)
Проблеми којима се аутори баве у овом уџбенику припадају питањима квалитета образовања деце са сметњама и потешкоћама у развоју како би се боље припремили за живот у коме ће њихове способности доћи до изражаја и бити од користи. Реч је, дакле, о једној вредној и занимљивој књизи са посебним сазнајним и образовним садржајима који се односе на свеобухватни педагошки рад с једним специфичним делом дечје популације. Ова деца, подједнако као и сва друга, заслужују велику пажњу у образовању и развоју од свих појединаца и институција из њиховог окружења, али и од свих осталих делова друштва чији су то задатак и обавеза.