Осврт на књигу „О говору и именима Угљара код Приштине” Голуба Јашовића - Redžić, Emilija D. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2016)
Приказ књиге „О говору и именима Угљара код Приштине” Голуба Јашовића.