Кумановски споразум - Dimić, Ljubodrag D. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2016)
Приказ књиге "Кумановски споразум", проф. др Обрада Стевановића, Криминалистичко-полицијска академија, Београд, 2015