Српско светило на небу и на земљи - Reljić, Mitra M. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2016)
Беседа на Филозофском факултету у Косовској Митровици поводом обележавања Дана Светог Саве 2016. године.