Српско друштво - Без онога јуче, шта смо ми данас? - Manić, Mihajlo P. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2016)
Приказ књиге проф. др Петра Анђелковића: Српско друштво - Без онога јуче, шта смо ми данас? Косовска Митровица: Филозофски факултет Универзитета у Приштини, 2013.