Промишљање о жени на почетку XXI века - Žikić, Milena Ž. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2015)
(Partizanke : žene u Narodnooslobodilačkoj borbi, [urednici Daško Milinović, Zoran Petakov], Novi Sad : Cenzura, 2011 (Novi Sad : Zola print), 137 str. : fotogr. ; 24 cm.)