Русија у ХХI веку: проблеми идентификације и националних циљева - Marković, Dušan D. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2015)
Приказ књиге: Степанов С.А., Тарко А.М.. Россия в ХХI веке: проблемы идентификации и национальных целей. – М.: Изд-во МНЭПУ, 2014. – 110с.