Реаговање и планови руководства Србије и Црне Горе током косовско-метохијске кризе (17–19. март 2004) - Dimitrijević, Nemanja S. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2024)
У овом раду реконструисани су планови и реакције руководства Србије и Црне Горе током косовско-метохијске кризе, која је трајала од 17. до 19. марта 2004. године. Рад је припремљен на основу иступања у јавности Бориса Тадића, министра одбране Србије и Црне Горе, Небојше Човића, председника Координационог центра за Косово и Метохију, извештаја међународних организација и релевантних новинских чланака.