Рад на утврђивању границе са Албанијом у Зетској дивизијској области - Velojić, Dalibor Z. (Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Prištini, 2022)
У раду је обрађен сукоб који је настао услед преплитања надлежности око радова на утврђивању у зони Зетске дивизијске области 1940. године. Сукоб или, боље рећи, неспоразум јавио се између референта инжињерије, самим тим и главног руковаоца радова на утврђивању III армијске области и команданта Зетске дивизијске области. Узрок овоме била су нејасна наређења Министарства војске и морнарице око надлежности на пословима фортификације.