Осврт на књигу „О говору и именима Угљара код Приштине” Голуба Јашовића - Redžić, Emilija D. (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2016)
Приказ књиге „О говору и именима Угљара код Приштине” Голуба Јашовића.