"Моћ комуникација" Мануела Кастелса - Živić, Nikola R. (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2015)
Приказ књиге "Моћ комуникација" Мануела Кастелса, објављене 2014 у издању CLIO, 664 стр.