Монографија за историјско памћење - Bakic, Radovan (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2014)
Приказ монографије „Природно-математички факултет Универзитета у Приштини, Косовска Митровица 1960-2014”, ПМФ, Косовска Митровица, 2014.